Træpillefyr

Andersens VVS

Montering af træpillefyr

Når du vil opvarme dit hjem så billigt som muligt, så er et træpillefyr en god og billig løsning, samtidig med at du nemt kan regulere temperaturen, som du ønsker det. Træpillefyret udgør et mere prisvenligt alternativ til oliefyr, som med stigende oliepriser hurtigt kan blive en omkostningsrig affære. Et træpillefyr kan både bruges som primær og sekundær varmekilde i dit hjem. Hos Andersens VVS hjælper vi gerne med montering af træpillefyr i dit hjem.

Værd at vide, inden du køber et træpillefyr

Det er vigtigt, at pillefyret passer til størrelse af huset for at kunne varme huset optimalt op. Vi rådgiver gerne om korrekt valg af træpillefyr.

Det er en god idé også at have øje for pillefyrets effektivitetsklassificering og krav dertil. Det kan både give dig en besparelse på din varmeregning og reducere dit CO2-aftryk.

Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige træpillefyr.

Blåt træpillefyr indendørs

Størrelsen på træpillekedlen

Størrelsen på træpillekedlen er en anden vigtig faktor, når du skal vælge en træpillekeddel. Træpillekedlen har forskellige størrelser af magasiner til træpillerne. Et større magasin betyder, at du ikke behøver at fylde træpillekedlen op så ofte.

Prisen på et træpillekedlen er selvfølgelig også en faktor for de fleste. Kvalitet og pris hænger sammen, lad derfor os hjælpe dig med at vælge.

Har du brug for hjælp til valg af træpillefyr?

Med et indgående kendskab til træpillefyr kan vi hos Andersens VVS vejlede dig, når det kommer til at finde den bedste løsning til dine behov. Går du med tanker om at få installeret et træpillefyr i dit hjem, så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

CVR: 39437066