Alle services

Andersens VVS

autoriseret VVS’er

Som autoriseret VVS’er tilbyder vi en bred vifte af services. Blandt andet kan vi hjælpe med udskiftning af varmtvandsbeholdere. I Danmark er der strenge lovmæssige krav til korrekt installation af vandvarmere, og derfor bør du altid overlade arbejdet til en autoriseret VVS-installatør. Varmtvandsbeholderen i en almindelig husstand kan typisk holde alt fra 15 til 30 år. Er det blevet tid til at udskifte varmtvandsbeholderen i dit hjem, så kan du trygt overlade arbejdet til os hos Andersen VVS.

Lad Andersens VVS tage hånd om dine VVS-opgaver

Vi varetager også montering af varmepumper og kan også hjælpe dig med valg af den rette model til dine behov. Læs mere om montering af varmepumper her. Står du over for at skulle udskifte dit gamle opvarmningssystem med et fjernvarmleanlæg, så lad gerne os hjælpe med at sikre en nem konvertering og en problemfri installation.

Måske er du i gang med at bygge nyt hus eller sommerhus? Så står
vi klar til at hjælpe med at skabe holdbare VVS-løsninger. Vi tilbyder også at stå for løbende service på VVS-installationer, vi kan sikre, at de også fremover fungerer optimalt. 

Andersens VVS varevogn

Renovering af køkken og badeværelse

Renovering af køkken og badeværelse er endnu en af vores spidskompetencer, ligesom vi også gerne træder til i forbindelse med forsikringsskader. Det kan både være vandskader, rørskader og stormskader såsom tag/vand- og regnindtrængning. Kontakter du os vedrørende en forsikringsskade, så sørger vi for at rykke ud hurtigst muligt, så vi kan begrænse omfanget af skaden og dermed også omkostningerne forbundet med den. 

Kontakt din lokale VVS’er i Ølgod og omegn

Vi har mange års erfaring med de mange forskellige områder inden for VVS-arbejde, og vi kan derfor også tilbyde kompetent rådgivning. Du er derfor mere end velkommen til at spørge os til råds vedrørende dine VVS-løsninger. Du er velkommen til at ringe til os på 42 43 68 70 for at høre mere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

CVR: 39437066