Badeværelse

Andersens VVS

Bred vifte af services inden for VVS-faget

Hos Andersen VVS kan vi hjælpe med en bred vifte af services inden for VVS-faget. Uanset om du står over for at skulle have lavet en større eller mindre renovering af dit badeværelse, eller om du skal have lavet et helt nyt badeværelse, så kan vi også her være behjælpelige. Hos os er kundernes ønsker i centrum, men vi er heller ikke bange for byde ind, hvis vi ser en mulighed for en mere optimal løsning. Som det første tager vi altid en indledende samtale med dig, så vi kan få klarlagt forventningerne til arbejdet. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, og vi sørger derfor for at tage dig med i samtlige processer.

Renovering af badeværelse

Står du over for en renovering af dit badeværelse, så lad gerne os hjælpe dig med at nå godt i mål med opgaven. Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser, og vi ved således, hvad vi skal være opmærksomme på. Vi tager hånd om både udskiftning af toilet, montering af håndvaske og mange andre typer af VVS-arbejde.

Er du nysgerrig på, hvad renovering af dit badeværelse vil koste dig, så tag meget gerne fat i os. Når vi har hørt mere om dine ønsker og kender til omfanget af opgaven, så kan vi give dig en mere præcis pris på renoveringen. Måske er det tilstrækkeligt med en mindre renovering af badeværelset, og måske ønsker du at få det hele udskiftet. Når vi giver dig en pris på renovering af dit badeværelse, så vil der selvfølgelig være tale om et uforpligtende tilbud, som det er helt op til dig at vælge, om du vil benytte dig af.

Hvidt badeværelse med badekar med sort armatur

Nyt badeværelse

Drømmer du om at få lavet et helt nyt badeværelse? Så kan vi hos Andersens VVS også være behjælpelige. Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, og vi sørger altid for, at kvalitet og æstetik går op i en højere enhed. Du bruger dit badeværelse hver eneste dag, så selvfølgelig skal du have en løsning, du bliver glad for. Og det hjælper vi hos Andersens VVS gerne med. Har du behov for renovering af dit køkken? Så kan vi også klare det.

Mangler du inspiration til, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, og hvordan de forskellige løsninger fungerer mest optimalt, så kommer vi hellere end gerne med forslag. Med Andersens VVS får du en seriøs samarbejdspartner, der hjælper dig godt i mål, uanset om du blot skal have renoveret dit badeværelse eller skal have lavet et helt nyt af slagsen.

Skal Andersen VVS hjælpe dig med dit nye badeværelse?

Hvis du søger professionel hjælp til renovering af dit badeværelse eller ønsker at få lavet et helt nyt af slagsen i nærheden af Ølgod og omegn, så er der god grund til at tage fat i os. Du kan ringe til os på: 42 43 68 70, og du kan også gøre brug af kontaktformularen. Så vil vi vende tilbage til dig snarest.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

CVR: 39437066